Papirna ambalazaPapirna ambalazaPapirna ambalazaPapirna ambalaza

PREGLED NOVOSTI

NOVOSTI

Papirne kese sa ručkom

Tražite papirnu kesu sa ručkom, na pravom ste mestu!

Kompanija ATL-CO doo se bavi proizvodnjom i prodajom Papirnih kesa sa ručkom, za različite namene, prema standardnim dimenzijama, preporučenim i prilagođenim potrebama kupca.

Papirne kese sa ručkom su pogodne za pakovanje ne samo poklona, kako je to bilo uobičajena navika, vec pakovanje svih prehrambenih proizvoda, kozmetičkih preparata, preperata farmaceutske industrije, fitofarmaciji, u fast food objektima, trgovinama zdrave hrane, odeće, obuće, manjih trgovina, trgovinskih i hotelskih lanaca. Kada nabrajamo uviđamo da je primena papirne kese sa ručkom višenamenska i može da zameni do skoro nezaobilaznu plastičnu kesu.

Razloga za upotrebu papirne kese sa ručkom je mnogo, a najvažniji je i najvredniji. Upotrebom papirne kese, učestvujemo u rešavanju ozbiljnog ekološkog problema, koje predstavljaju plastične kese. Ako imamo samo jedan podatak, da se u Srbiji godišnje baci preko milijardu i po plastičnih kesa, čija razgradnja u zemlji ne počinje ni u narednih nekoliko stotina godina, uvidimo da je to veliko opterećenje za prirodu. U poslovnom svetu je već duže vreme u upotrebi za poklone papirna kesa sa ručkom. Izgleda lepo, elegantno i moderno. Nema razloga da istu primenu nema i u drugim oblastima i potrebama u životu jednog čoveka.

ATL-CO - SPAKUJMO ZDRAVO

Pogledajte i ostale naše PROIZVODE i nadjite im primenu. Ako imate svoj biznis i jednostavno želite da Vaš brend ”nose” Vaši klijenti, puneći je različitim dragocenim sadržajem, POZOVITE NAS i uverite se u kvalitet.

Primena papirne kese sa ručkom je odličan izbor i za Vas

Sedište firme

ATL-Co d.o.o.
Susedgradska 6, 11000 Beograd

 063 10 98 555

 vladica@atlco.rs

Proizvodnja

ATL-Co d.o.o.
Šarčevića kraj 42, Mala Moštanica
063 10 97 555
proizvodnja@atlco.rs

0211478
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
UKUPNO:
285
332
2123
1337
211478

Papirna ambalaza